SC BID SERVICE AUTO SRL

GARANTIE SI CONDITII GENERALE !!!

CONDITII GENERALE
BID Service Auto SRL înseamnă societatea cu răspundere limitată organizată și funcționând în conformitate cu legile din România, cu sediul social situat în Str. Muresul, Bl.  Ap. 4, Orastie, România, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J20/1262/28.12.2016 , având Cod Unic de Înregistrare 36877733.
Pentru orice fel de reparatie sau interventie solicitati BONUL sau FACTURA.
Pentru serviciile prestate, Clientul datoreazǎ societatii BID Service Auto SRL cu titlu de “preţ” sumele aferente devizelor de reparaţii acceptate de Client.
Toate reparatiile efctuate se achita inaintea iesirii autovehicului din incinta Service-ului.
Semnarea devizului de reparatii de catre Client reprezinta un  accept  de  plata.  Clientul  isi asuma  responsabilitatea  prin  persoana  pe  care  o deleaga.
Clientul se obliga să respecte prevederile legislaţiei din domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă si să nu se deplaseze neînsoţit la locurile de muncă vizitate în atelier.
Executarea  operaţiilor  de  întreţinere  şi  reparaţii  se  vor  face  conform  procedeelor tehnologice şi condiţiilor de calitate recomandate / impuse de producǎtori.
Programarea autovehiculelor pentru reparaţii se face cu cel puţin 2 (doua) zile lucrǎtoare înainte de intrarea în Service.
BID Service Auto SRL acorda o garanţie pt. Produse la persoane fizice 24 LUNI conform Legii nr. 449/2003, Legii Nr. 296/2004 si O.G. 21/1992 republicata, la persoane juridice 12 Luni, Scoli de soferi, taxi, transport, etc – 6 Luni. CLIENTUL se obliga sa asigure o exploatare corecta a autovehiculului reparat in conformitate cu cerintele impuse de producator. Piesele si materialele aduse de client NU beneficiaza de GARANTIE.
Nu se acorda termenul de 24 de luni la urmatoarele categorii de piese: filtre (de ulei, aer, combustibil), becuri, stergatoare de parbriz, burdufe, bujii de aprindere si incandescente, garnituri metaloplastice si simeringuri, curele de transmisie si distributie, elemente de aprindere.
Termenul de GARANTIE pentru MANOPERA este de 3 Luni sau 1500 de KM
Piesele SH (Dezmembrari) aportate de BID Service Auto SRL, se ofera o garantie de 2 zile plus Garantia pentru Manopera de 3 luni.
Clientul intelege sa predea autovehiculul la reparat cǎtre BID Service Auto SRL, fãrã  alte obiecte sau bunuri personale în interiorul acestuia. BID Service Auto SRL nu va raspunde pentru lucrurile uitate în interiorul masinii.
Clientul va receptiona calitativ şi cantitativ lucrǎrile efectuate inclusiv piesele şi consumabilele utilizate. Semnarea facturii reprezintă exprimarea acordului cu privire la lucrările efectuate.

Garantie Produse
Piesele auto comercializate prin intermediul www.bidserviceauto.com sunt noi, in ambalajul original al producatorului, fiind însotite de factura fiscala si certificat de garantie.
Piesele originale OEM nu se pot returna si necesita plata în avans.
Pretul si specificatiile postate pe site nu reprezinta nici un fel de obligatie contractuala, si pot fi schimbate fara nici o notificare in prealabil. Fotografiile produselor au caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv.
Produsele comercializate de SC BID SERVICE AUTO SRL. sunt interschimbabile cu piesele originale conform cataloagelor si listelor editate de producatori. Garantia se aplica in conformitate cu Legea 449/2003 privind vânzarea produselor si garantia asociata acestora si O.G. nr. 21/1992 privind protectia consumatorului. Termenul de garantie acordat de SC BID SERVICE AUTO SRL. se acorda pentru durata medie de utilizare a pieselor de folosinta îndelungata, conform specificatiilor tehnice ale producatorului dar nu mai mult de 12-24 luni de la data înscrisa pe factura de vânzare.
Piesele de folosinta îndelungata sunt: ambreiaje, arcuri, amortizoare, articulatii planetare, elemente de caroserie, elemente de directie, elemente de frâna, semnalizatoare, stopuri, cabluri, pompe, radiatoare, tobe si tevi de esapament, rulmenti, fise de bujii, piese de electromotor si alternator, piese de motor in miscare.
Produsele care prezinta in perioada de garantie defecte de material sau de fabricatie, vor fi înlocuite cu altele noi, conform legii.
Termenul de garantie decurge de la data înscrisa pe factura de vânzare.
Acumulatorii se comercializeaza sub prevederile HG 1132/2008 (Distribuitorul va aplica o taxa de depozit de 10% din valoarea pretului de vanzare al unui acumulator auto, in cazul in care nu se preda o baterie sau un acumulator auto uzat).
Vânzatorul este exonerat de raspundere privind garantia sau aceasta poate fi anulata in urmatoarele cazuri:
Piesa nu a fost cumparata de la SC BID SERVICE AUTO SRL.;
Piesa nu a fost montata intr-un atelier de specialitate autorizat de RAR sau de producatorul autovehiculului;
Piesa s-a defectat datorita unui montaj incorect sau datorita montarii împreuna cu piese conexe uzate, defecte sau modificate;
Piesa a fost gresit aleasa sau a fost utilizata pentru alt scop decât cel indicat in catalogul producatorului;
Piesa nu a fost identificata corect datorita prezentarii de catre cumparator a unor date eronate sau nu a fost comparata la montaj cu piesa de înlocuit;
Piesa s-a uzat sau deteriorat datorita suprasolicitarii, întretinerii incorecte sau insuficiente a autovehiculului, neefectuarea reviziilor periodice conform recomandarilor producatorului autoturismului, atelierul de specialitate care a efectuat montajul nu a stabilit verificarile si reglajele ulterioare conform tehnologiei de montaj sau impuse de producator;
Autoturismul a fost folosit in alte scopuri decât cel prevazut de constructor sau a fost exploatat in conditii necorespunzatoare (raliuri, competitii sportive, taximetrie, etc.);
Autoturismul a fost accidentat sau a suferit avarii produse de factori externi, atmosferici sau de alta natura (socuri termice, electrice, mecanice);
Piesele prezinta urme de lovituri, zgârieturi, îndoituri, rupturi, deformari;
Piesele prezinta o uzura normala.
Piesele care fac obiectul unei reclamatii in garantie vor fi însotite de urmatoarele documente:
copie dupa factura de achizitie de la SC BID SERVICE AUTO SRL, bonul sau chitanta cu care a fost cumparata piesa;
dovada montarii intr-un service autorizat R.A.R (deviz de montaj) si documentele fiscale aferente;
nota de constatare emisa de catre un serviciu autorizat prin care se constata si se descrie detaliat defectiunea;
copia dupa certificatul de înmatriculare al autovehiculului.
piesa trebuie sa fie in ambalajul original
Reclamatia depusa de cumparator va fi analizata si va primi un raspuns in termen de 15 zile lucratoare de la data receptiei produselor reclamate la sediul vânzatorului, însotite de toate documentele enumerate mai sus.

In cazul in care reclamatia a fost justificata vânzatorul se obliga la înlocuirea produsului in termen de 10 zile calculate de la data trimiterii raspunsului de vânzator.

In cazuri speciale când partile nu ajung la un consens cu privire la reclamatia de garantie, partile vor trimite piesele pentru analiza la un specialist in domeniu. Rezultatele analizei vor fi considerate obligatorii atât pentru vânzator cat si pentru cumparator. Cheltuielile ocazionale de efectuare a analizei vor fi suportate de partea in culpa.

Nu se acorda termenul de 24 de luni la urmatoarele categorii de piese: filtre (de ulei, aer, combustibil), becuri, stergatoare de parbriz, burdufe, bujii de aprindere si incandescente, garnituri metaloplastice si simeringuri, curele de transmisie si distributie, elemente de aprindere, piese nerecomandate, etc.

Alte conditii de retur:

Reclamatiile referitoare la neconcordanta dintre marfa si factura se accepta numai daca acestea au fost sesizate in scris, in maximum 24 ore de la livrare.
Nu se admit la retur piesele cu ambalaj deteriorat si lipsite de accesoriile originale, piesele care au fost deja montate.
Indiferent de modalitatea de livrare cumparatorul are obligatia de a verifica existenta tuturor actelor aferente tranzactiei, lipsa acestora generând neacordarea garantiei. Receptia marfurilor vândute se face la sediul cumparatorului. Cumparatorul se obliga la preluarea marfii comandate si livrate.
Cumparatorul poate refuza marfa livrata daca sunt semne vizibile de deteriorare sau in caz de nefunctionare, in termen de 24 de ore de la livrare. Nu se accepta returnarea marfii livrate dupa acest termen.
Prin exceptie se accepta returnarea marfii livrate in cazul in care vânzatorul a livrat eronat sau in cazul in care marfa este in garantie, cu respectarea riguroasa a prevederilor garantiei.
Nu se accepta la retur marfa vânduta cu promotie, marfa nepusa in ambalajul original, marfa comercializata de alti agenti economici, marfa returnata fara respectarea prevederilor de mai sus.
Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei va fi împartita astfel: de la client catre SC BID SERVICE AUTO SRL. - plata va fi efectuata de catre client; de la SC BID SERVICE AUTO SRL. catre client - plata va fi suportata de catre noi.
Conditiile de garantie sunt parte integranta a documentelor de vânzare - cumparare prin semnarea facturii fiscale sau plasarea unei comenzi online beneficiarul declara ca a luat la cunostiinta prevederile acestor documente.
Garantia acopera cel mult valoarea integrala a produsului reclamat.
Va rugam sa ne contactati pentru mai multe detalii.

SC BID SERVICE AUTO SRL


Noi facem sa para simplu, dar semnificant.


Hello world

ECHIPA NOASTRA


People like people. Introduce your team here.