Reconditionari alternator/electromotor

Pentru reparatii alternatoare auto, dar si pentru alte servicii ce tin de domeniul electric. Se poate repara orice model de alternator, la fel cum se poate oferi audit gratuit pentru alternatoare, urmat de reparatie rapida, in 24/48 de ore. Alternatoarele pot fi de asemenea reconditionate, pentru a se evita costul generat de inlocuirea acestora.

Mereu este bine sa apelezi la un specialist, iar reparatia unui alternator se poate face in cele mai bune conditii la un service auto specializat in domeniul electric si electronic.  Specialistii care au interactionat de-a lungul timpului cu o multime de probleme legate de alternatoare stiu cum sa reactioneze rapid in orice situatie, gasind remedii sigure si care limiteaza puternic cheltuielile clientilor.

Indiferent ca este necesara inlocuirea unui rotor, a unui stator, a unui releu, a carbunilor, a diodelor sau a rulmentilor de la alternator, lucrarea va fi realizata la un raport excelent calitate – pret.

Nu conteaza marca sau modelul masinii, cu siguranta se vor gasi solutii pentru reparatii alternatoare si pentru orice alte probleme de natura electrica aparute la autovehicul. Satisfactia clientilor este un subiect de maxima importanta, iar a le oferi acestora servicii de cea mai buna calitate si in acelasi timp cat mai ieftine ramane misiunea principala in fiecare zi de activitate.


Reparam alternatoare si electromotoare prin inlocuirea componentelor lor.

Reparam alternatoare si electromotoare pentru orice tip de autovehicul. Dispunem de tot ce este necesar unei reparatii profesioniste si personal calificat, cu experienta in acest tip de lucrari.

Inlocuire perii, stator, rotor, bucsi, bobina, bendix, etc.

Reconditionarea se efectueaza in maxim 48 ore de la primirea piesei.