Etrierele recondiționate, alegerea ecologică atat pentru mediul inconjurator cat si pentru buzunarul dumneavoastra

Reciclarea corpului etrierului este o alegere ecologică

Proiectate pentru a furniza aceleași performanțe precum etrierele noi, etrierele recondiționate prezintă o soluție alternativă la înlocuirea etrierelor defecte cu piese noi.

Procedura de recondiționare prevede:

 • testarea și curățarea etrierului;
 • înlocuirea integrală a părților supuse uzurii cu componente noi
 • îmbrăcarea suprafeței cu un strat special de protecție împotriva coroziunii.

După ce au fost supuse unui control, etrierele se marchează, care le identifică ca produs reconditionat, astfel încât să nu fie supuse unor procese ulterioare de recondiționare. Se furnizează gata pentru a fi instalate.

Pentru a beneficia de un pret cat mai economic este necesara piesa veche la schimb, sau reconditionam piesa dumneavoastra in maxim 48 de ore.

Kit-urile de reparatii utilizate sunt recunoscute ca marci consacrate in domeniul reconditionarilor.

Inregistrare comenzi

Comanda produselor de la S.C BID SERVICE AUTO S.R.L se poate face prin urmatoarele modalitati:

  • Comanda prin telefon sau e-mail:

  Pentru a inregistra comanda telefonic ne puteti contacta la numarul de telefon0354 145 989, 0758 950 786, 0747 572 821, ( WhatsApp disponibil ), sau prin e-mail la service@bidserviceauto.com de Luni pana Vineri in intervalul orar 8:00 – 17:00

   Modalitati de plata

  Plata produselor comandate se poate efectua prin urmatoarele modalitati:

  • Ramburs sau la magazinul nostru

  Produsul se achita la momentul livrarii prin intermediul curierului. Produsul nu este inmanat daca plata nu este realizata la momentul livrarii.

   Orice sesizare se poate face prin e-mail la adresa.: service@bidserviceauto.com

  • Ridicarea produselor de la sediul firmei​

  Clientii care doresc sa ridice personal produsele de la sediul firmei o pot face la adresa 9 Mai, Nr. 23, Orastie, Jud. Hunedoara. Acest lucru este realizabil dupa ce comanda a fost plasata folosind modalitatile mentionate. Dupa plasarea comenzii, veti fi contactat de catre un reprezentant S.C BID SERVICE AUTO S.R.L, pentru a va transmite ora si data aproximativa la care va puteti prezenta la sediu in vederea ridicatrii pieselor comandate, incadrandu-se in intervalul orar 8:00 – 17:00 de Luni pana Vineri.

  Politica de returnare

  Cumparatorul are dreptul sa solicite rambursarea platilor, respectiv sa returneze un produs, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare.

  Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui produs sau renunțare la un serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

  – ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului produs – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat.

  – ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului produs sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese.

  Clientii isi vor exprima dorinta de returnare a produselor achizitionate in scris, pe adresa service@bidserviceauto.com, urmand sa primeasca un raspuns in scris, pe adresa de e-mail folosita.

  In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita rambursarea platilor in cadrul termenului legal de retragere, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, SC BID SERVICE AUTO SRL va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii a Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de renuntare. Suma va fi returnata prin virament bancar.

  SC BID SERVICE AUTO SRL isi rezerva dreptul de a amana rambursarea sumei pana la primirea produselor.

  SC BID SERVICE AUTO SRL isi rezerva dreptul de a refuza rambursarea sumei daca produsul primit ca retur nu indeplineste conditiile de retur.

  Piesele vechi la schimb NU se accepta in cazul in care au parti lipsa ( fisuri, parti metalice rupte, lovituri ).

  Exceptii:

  Produsele care au fost ridicate din punctul de lucru, nu beneficiaza de retur, acestea avand posibilitatea de a fi verificate la ridicare.

  La vânzare piesele sunt sigilate, nu se accepta retur piesele cu ambalajul sau sigiliile șterse sau distruse.

  Nu se accepta returul pentru piesele care au fost desfacute, sau au suferit modificari.

  Reclamațiile referitoare la neconcordanța dintre marfă și factură se accepta numai dacă acestea au fost sesizate în termen de maxim două ( 2 ) zile de la livrare.